Geavanceerde functionaliteit

bijgewerkt

De GSX-gegevens van Apple gebruiken

Klanten met toegang tot de Global Service Exchange (GSX) -service van Apple kunnen de API gebruiken om oproepen naar dit eindpunt te verrijken met aanvullende gegevens over de apparaatstatus. Hiermee kunnen klanten kleur-, model-, capaciteits- en vergrendelingsstatusgegevens opzoeken van een IMEI , die waardevol is.

We kunnen geen directe GSX-toegang bieden aan klanten zonder een geldig Apple-account (doorverkooptoegang is niet toegestaan). Zodra klanten GSX-toegang hebben, kunnen we hen helpen bij het opvragen van GSX en het uitbreiden van de gegevens met onze eigen uitgebreide set, op een manier die hun eigen processen voor reparatie of onderhoud ondersteunt.

Cliënten die met GSX werken, moeten voorzichtig zijn wanneer zij hun eindgebruikers toegang tot deze gegevens verlenen, omdat deze moeten worden beschermd tegen afschrapen door een groot aantal 'IMEI-lookup'-tools die bestaan en die proberen deze gegevens te verstrekken in strijd met de voorwaarden van Apple.

Detectie apparaatfraude

De DeviceIdentifier API heeft een enterprise-module die combinaties van ID's kan valideren, voor gebruik waar clients het risico lopen vervalste of automatisch gegenereerde ID's te worden verzonden. Deze functionaliteit is om veiligheidsredenen niet beschikbaar in de openbare versie van de API. Toegang is op aanvraag beschikbaar.

Auto-voltooiing

Toegang tot gegevens voor automatische aanvulling is op verzoek beschikbaar via de API. Dit stelt klanten in staat om een reeks geldige potentiële identifiers met betrekking tot een apparaat te leren. Als een Apple "A" -nummer bijvoorbeeld wordt verstrekt, kan de API een lijst met mogelijke Apple- modelnummers bevatten .

Firmware-gegevens

De API bevat enkele firmwaregegevens in opzoekingen van het Apple-model en er is een verzameling opdrachten voor firmwaregegevens beschikbaar.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:08 AM GMT.