Datatypen

bijgewerkt

Resultaten die voor enquêtes van het data geretourneerd aan de API, retourneren informatie in een van de onderstaande indelingen.

Resultaat laadvermogen

attributen

De rootstructuur van de data-JSON-payload heeft de volgende kenmerken.

naam type Beschrijving
data lijst met gegevensobjecten De gegevens die zijn opgehaald uit de bron.
metadata metadata-object Metadata gerelateerd aan data .

Metadata

attributen

naam type Beschrijving
count int Het aantal objecten in data .

het dossier

De file datatype wordt gezien gedurende de API, want het is een verwijzing naar een bestand dat van de API kan worden gedownload via een files soort poll.

attributen

naam type Beschrijving
file_id snaar Identificatie die wordt gebruikt om het bestand op te vragen bij de API. De waarde is alleen gegarandeerd uniek binnen het bereik van de huidige bron.
type tekenreeks, altijd file Specificatie van gegevenstype.
name draad De naam van het bestand, exclusief de extensie.
extension tekenreeks, optioneel De extensie van het bestand indien beschikbaar.
mime_type tekenreeks, optioneel Het MIME-type van het bestand, indien beschikbaar.
size int, optioneel De grootte van het bestand indien beschikbaar.
checksum tekenreeks, optioneel De md5 checksum indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "file_id": "abc123",
  "type": "file",
  "name": "IMG_0003",
  "extension": "jpg",
  "mime_type": "image/jpeg",
  "size": 2505426,
}

Beeld

Breidt bestand uit .

naam type Beschrijving
file_id snaar Identificatie die wordt gebruikt om het bestand op te vragen bij de API. De waarde is alleen gegarandeerd uniek binnen het bereik van de huidige bron.
type snaar Altijd image .
filename draad De oorspronkelijke bestandsnaam van het bestand. De extensie in deze bestandsnaam moet overeenkomen met de extensie van het bestand.
file_path snaar Het pad van het bestand ten opzichte van andere bestanden binnen de service. Bijvoorbeeld het pad binnen een back-up.
width int, optioneel De breedte van het bestand indien beschikbaar.
height int, optioneel De hoogte van het bestand indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "file_id": "abc123",
  "type": "image",
  "filename": "IMG_0003.JPG",
  "file_path": "Media/DCIM/100APPLE/IMG_0003.JPG",
  "name": "IMG_0003",
  "extension": "jpg",
  "mime_type": "image/jpeg",
  "width": 3000,
  "height": 2002,
  "size": 2505426,
}

Video

Breidt bestand uit .

naam type Beschrijving
file_id snaar Identificatie die wordt gebruikt om het bestand op te vragen bij de API. De waarde is alleen gegarandeerd uniek binnen het bereik van de huidige bron.
type snaar Altijd video .
filename draad De oorspronkelijke bestandsnaam van het bestand. De extensie in deze bestandsnaam moet overeenkomen met de extensie van het bestand.
file_path snaar Het pad van het bestand ten opzichte van andere bestanden binnen de service. Bijvoorbeeld het pad binnen een back-up.
width int, optioneel De breedte van het bestand indien beschikbaar.
height int, optioneel De hoogte van het bestand indien beschikbaar.
duration int, optioneel De lengte van de video indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "file_id": "abc123",
  "type": "video",
  "filename": "IMG_0009.MOV",
  "file_path": "Media/DCIM/100APPLE/IMG_0009.MOV",
  "name": "IMG_0009",
  "extension": "mov",
  "mime_type": "video/quicktime",
  "width": 1920,
  "height": 1080,
  "size": 5421796,
  "duration": 9.135623
}

Video

Breidt bestand uit .

naam type Beschrijving
file_id snaar Identificatie die wordt gebruikt om het bestand op te vragen bij de API. De waarde is alleen gegarandeerd uniek binnen het bereik van de huidige bron.
type snaar Altijd audio .
filename draad De oorspronkelijke bestandsnaam van het bestand. De extensie in deze bestandsnaam moet overeenkomen met de extensie van het bestand.
file_path snaar Het pad van het bestand ten opzichte van andere bestanden binnen de service. Bijvoorbeeld het pad binnen een back-up.
transcription tekenreeks, optioneel De teksttranscriptie voor een audiobericht, indien beschikbaar.

Voorbeeld

{
  "id": "abc123",
  "type": "audio",
  "filename": "Audio Message.caf",
  "file_path": "Library/SMS/Attachments/.../Audio Message.caf",
  "transcription": "Test voice message",
}

Audiotranscripties

Indien beschikbaar in de gegevens van een back-up, wordt de transcriptie van audioberichten geretourneerd als onderdeel van het audio object. Dit is beschikbaar voor audioberichten die sinds iOS 17 in iOS Berichten zijn gemaakt.

Bericht

attributen

naam type Beschrijving
id draad Een unieke identificatie voor het bericht. Gebruik dit om geretourneerde gegevens indien nodig te ontdubbelen.
data_type tekenreeks, altijd message Gegevenstype specificatie.
type tekenreeks, optioneel Gebruikt wanneer een berichtenservice verschillende soorten berichten verwerkt. Bijvoorbeeld SMS en iMessage in het geval van iOS Berichten.
handle snaar De 2e partij van het gesprek, vaak een ID die uniek is voor de berichten-app.
handle_name tekenreeks, optioneel Waar beschikbaar, een weergavenaam voor de handle.
contact genest contact, optioneel Een object dat verwijst naar een iOS-contact van de tweede partij van het gesprek.
conversation_id draad Identifier die berichten per conversatie groepeert.
from_me boel Of het bericht is verzonden of ontvangen.
user tekenreeks, optioneel De gebruiker van de berichten-app in het geval dat meerdere gebruikers/accounts een berichten-app van het apparaat gebruiken.
text draad De kern van het bericht.
edits lijst met bewerkingen, optioneel Een lijst met bewerkingen van berichtinhoud, voor apps waarbij het bewerken van berichten wordt ondersteund en de geschiedenis behouden blijft in back-ups.
attachments lijst met bestanden, optioneel Een array van file_id waarden die kunnen worden gebruikt met de methode download_file . Als het bericht geen bijlage bevat, wordt een lege array geretourneerd.
group tekenreeks, optioneel De naam van de groep op het moment dat het bericht werd verzonden .
group_id tekenreeks, optioneel De unieke ID voor de groep binnen de context van die app. Dit is mogelijk geen geheel getal en geeft, indien aanwezig, alleen informatie naast conversation_id .
group_handles lijst met strings, optioneel Deze waarde is null voor persoonlijke berichten en in groepsgesprekken is dit een reeks tekenreeksen die telefoonnummers of iMessage-e-mailadressen vertegenwoordigen.
group_contacts tekenreeks, optioneel Een reeks objecten die verwijzen naar iOS-contacten in de groep.
deleted bool, optioneel Een Booleaanse waarde om aan te geven of het bericht is verwijderd.
marked_unread bool, optioneel Of de gebruiker het bericht als ongelezen heeft gemarkeerd, indien beschikbaar.
date datum Tijd Wanneer het bericht is verzonden of ontvangen.
date_read datum/tijd, optioneel Wanneer een bericht voor het eerst werd gelezen, indien beschikbaar.
date_edited datumtijd, optioneel Wanneer een bericht voor het laatst is bewerkt, indien van toepassing.
date_deleted datumtijd, optioneel Wanneer een bericht is verwijderd, indien van toepassing.

Voorbeeld

{
  "id": "a1b2c3d4",
  "data_type": "message",
  "type": "SMS",
  "handle": "reincubate",
  "handle_name": "Reincubate",
  "conversation_id": "w6x7y8z9",
  "from_me": false,
  "text": "Hi from London!",
  "edits": [{
    "text": "Hi!",
    "date": "2023-06-27T10:20:00.000000Z"
  }, {
    "text": "Hi from London!",
    "date": "2023-06-27T10:21:00.000000Z"
  }],
  "attachments": [],
  "group_handles": [
    "+441234567890",
    "renate@reincubate.com"
  ],
  "deleted": false,
  "date": "2023-06-27T10:20:00.000000Z",
  "date_edited": "2023-06-27T10:21:00.000000Z"
}

Berichthandvatten en gesprekken

De gegevensextractors van de API ondersteunen een historisch breed scala aan brongegevens en zullen proberen gegevens die in de loop van de tijd door app- en iOS-updates zijn gefragmenteerd, opnieuw op elkaar af te stemmen. Omdat berichten-apps nieuwe functies toevoegen, letten ze er niet altijd goed op dat de onderliggende gegevens perfect naar de nieuwe structuur worden gemigreerd. Daarom moet de API bepaalde informatie afleiden om consistente gegevens te retourneren.

Eén zo'n geval is voor handvatten en gespreksinformatie die worden geretourneerd door berichten-apps, en met name de gegevensmodule ios_messages.messages . De API vult conversation_id met ofwel een numerieke identifier, als dergelijke informatie bestaat of kan worden afgeleid, of fallback om de handle van de tweede partij te gebruiken om conversation_id in te stellen. Daarom wordt aanbevolen om dit veld te gebruiken om berichten van dezelfde chat aan elkaar te koppelen.

Bewerkte en verwijderde berichten

Informatie over bewerkte en verwijderde berichten is beschikbaar voor ios_messages.messages voor back-ups gemaakt van apparaten met iOS 16 en later. Voor verwijderde berichten wordt verwacht dat informatie alleen beschikbaar is zolang het bericht nog kan worden hersteld op het moment dat de back-up is gemaakt, wat volgens Apple 30-40 dagen na verwijdering is .

Voor bewerkte berichten wordt de geschiedenis van bewerkingen geretourneerd in het edits . Elke bewerking bevat de status van text en het tijdstip waarop de bewerking is vastgelegd. Het text van het bericht zelf zal altijd hetzelfde zijn als dat van de uiteindelijke bewerking.

Gesprek

Een gespreksdraad.

naam type Beschrijving
id snaar Item ID.
data_type string, altijd conversation Artikelgegevenstype-ID.
group optionele tekenreeks Naam van de groep.
members lijst met contact Deelnemers aan het gesprek.

Contact

contact

naam type Beschrijving
id snaar Item ID.
data_type tekenreeks, altijd contact Artikelgegevenstype-ID.
name optionele tekenreeks De volledige naam van de contactpersoon.
first_name optionele tekenreeks De voornaam van de contactpersoon.
middle_name optionele tekenreeks De middelste naam van de contactpersoon.
last_name optionele tekenreeks De achternaam van de contactpersoon.
prefix optionele tekenreeks Het voorvoegsel van de contactpersoon.
suffix optionele tekenreeks Het achtervoegsel van de contactpersoon.
nickname optionele tekenreeks De bijnaam van de contactpersoon.
records lijst met contact.record items Contactrecords die aan de contactpersoon zijn gekoppeld.
organisation optionele tekenreeks De organisatienaam van de contactpersoon.
department optionele tekenreeks De afdeling van de contactpersoon binnen de organisatie.
jobtitle optionele tekenreeks De functietitel van de contactpersoon binnen de organisatie.
birthday optionele datum De verjaardag van de contactpersoon.

contact.record attribuut

Er zijn 5 soorten contactrecorditems: Phone , Email , URL , Social en Address . Ze komen overeen met respectievelijk een telefoonnummer, e-mailadres, website-URL, accountafhandeling op sociale media en adres.

De eerste 4 hebben dezelfde kenmerken:

naam type Beschrijving
type draad Een van: Phone , E- Email , URL , Social .
name optionele tekenreeks Het label dat aan de record is gekoppeld.
value draad De waarde van de plaat.

Het Address heeft extra adresvelden:

naam type Beschrijving
type string, altijd Address Een telefoonnummerrecord.
name optionele tekenreeks Het label dat aan het nummer is gekoppeld.
CountryCode optionele tekenreeks Een landcode.
Country optionele tekenreeks Een landsnaam.
ZIP optionele tekenreeks Een postcode of postcode.
State optionele tekenreeks Een staatsnaam of afkorting.
City optionele tekenreeks Een plaatsnaam.
Municipality optionele tekenreeks Een gemeentenaam.
SubLocality optionele tekenreeks Een buurt- of gebiedsnaam.
Street optionele tekenreeks Een straatnaam.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "2cf6a837304d6614",
  "data_type": "contact",
  "first_name": "John",
  "middle_name": "'Gala'",
  "last_name": "Appleseed",
  "prefix": "Mr.",
  "suffix": "Jr.",
  "nickname": "John'o",
  "records": [
    {
      "type": "Phone",
      "name": "MAIN",
      "value": "1-800-MY-APPLE"
    },
    {
      "type": "Phone",
      "name": "UK",
      "value": "0800 039 1010"
    },
    {
      "type": "URL",
      "name": "HOMEPAGE",
      "value": "http://www.apple.com"
    },
    {
      "type": "URL",
      "name": "HOMEPAGE",
      "value": "http://www.apple.com/uk/"
    },
    {
      "City": "Cupertino",
      "State": "CA",
      "ZIP": "95014",
      "name": "WORK",
      "CountryCode": "US",
      "Country": "United States",
      "Street": "1 Infinite Loop",
      "type": "Address",
      "SubLocality": null,
      "Municipality": null
    }
  ],
  "organisation": "Apple Inc.",
  "department": "Marketing",
  "jobtitle": "VP Juicing",
  "birthday": "1976-04-01"
}

Bel

attributen

naam type Beschrijving
id snaar Item ID.
data_type tekenreeks, call altijd Artikelgegevenstype-ID.
call_type draad Een van: Phone , FaceTime Video , FaceTime Audio .
address draad Het doel van de oproep. Dit kan een telefoonnummer, Apple ID of een andere identificatie zijn.
duration vlot De duur van het gesprek.
answered boel Of de oproep is beantwoord.
from_me boel Of het gesprek nu uitgaand of inkomend was.
date datum Tijd Toen er werd gebeld.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "24116c5b16b85217",
  "data_type": "call",
  "call_type": "Phone",
  "address": "07123456789",
  "duration": 5.131359,
  "answered": false,
  "from_me": true,
  "date": "2015-07-20 10:23:27.538011"
}

Evenement

event

naam type Beschrijving
id snaar Item ID.
data_type tekenreeks, altijd event Artikelgegevenstype-ID.
unique_identifier optionele tekenreeks Item-UID voor ontdubbeling over meerdere gebeurtenisgegevensbronnen.
calendar optionele tekenreeks Kalender naam.
calendar_uid optionele tekenreeks Agenda-UID.
calendar_store optionele tekenreeks Type agendaopslag, dwz iCloud , Default .
summary optionele tekenreeks De samenvatting of titel van het evenement.
description optionele tekenreeks De gebeurtenisbeschrijving.
start_date optionele datum/tijd Wanneer het evenement begint.
end_date optionele datum/tijd Wanneer het evenement is afgelopen.
start_time_zone optionele tekenreeks De tijdzone van start_date .
end_time_zone optionele tekenreeks De timeone van end_date .
all_day booleaans Of het evenement een hele dag duurt.
travel_time optionele duur De reistijd van het evenement.
recurrence optionele geneste event.recurrence De herhalingsinstellingen van de gebeurtenis.
location optionele tekenreeks Waar het evenement plaatsvindt.
start_location optionele tekenreeks Waar het evenement vandaan komt.
attendees optionele lijst met tekenreeksen Namen van deelnemers aan evenementen.
attached_url optionele tekenreeks Een URL die is gekoppeld aan de gebeurtenis.
creation_date optionele datum/tijd Wanneer het evenement is gemaakt. Niet ingesteld als standaard agenda-item, zoals feestdagen.

event.recurrence attributen

naam type Beschrijving
interval geheel getal Het aantal repeat dat moet worden herhaald, dwz 1 Jaarlijks (eens per jaar).
repeat draad Een van: OneTime , Daily , Weekly , Monthly , Yearly .
repeat_end_date optionele datum/tijd Wanneer stoppen met terugkeren.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "3",
  "unique_identifier": "f5fcf872-34f6-3f60-ba03-74d5a7a3bbbb",
  "calendar": "Home",
  "calendar_id": "477a2001537fe178d6b77cdceb8bac2e",
  "calendar_store": "Default",
  "summary": "Christmas Day",
  "description": "Bank holiday in the UK",
  "start_date": "2017-12-25T00:00:00.000000",
  "end_date": "2017-12-25T23:59:59.000000",
  "start_time_zone": None,
  "end_time_zone": None,
  "all_day": True,
  "travel_time": None,
  "recurrence": {
    "interval": 1,
    "repeat": "Yearly",
    "repeat_end_date": None,
    "specifier": ""
  },
  "location": None,
  "start_location": None,
  "attendees": ["John Appleseed"],
  "attached_url": None,
  "creation_date": None
}

Notitie

{
  "title": "Monday meeting:",
  "note": "Monday meeting:\n Discuss X,\n discuss Y.",
  "summary": null,
  "folder": "icloud",
  "sub_folder": "work",
  "attachments": [
    {
      "type": "image",
      "file_id": "8e22cf6e524357b4eb3da775d193072ebba9543f",
      "file_path": "Media/80DDDEAD-B33F-37B2-7219432C0359/Image.jpeg"
    }
  ],
  "creation_date": "2016-06-06 13:23:20.000000",
  "last_modified": "2016-06-07 15:21:25.000000"
}

Bezoek

Een record van een bezoek aan een websitepagina.

attributen

naam type Beschrijving
data_type tekenreeks, altijd visit Artikelgegevenstype-ID.
url draad De URL van de bezochte pagina.
title draad De titel van de bezochte pagina.
date_created datum Tijd Wanneer het bezoek plaatsvond.
{
  "data_type": "visit",
  "url": "https://reincubate.com/",
  "title": "Reincubate: the app data company",
  "date_created": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

Koekje

Een HTTP-cookie.

attributen

naam type Beschrijving
data_type tekenreeks, altijd cookie Artikelgegevenstype-ID.
name draad De naam van het koekje.
value draad De waarde van de cookie.
domain draad De domeinspecificatie van de cookie.
path draad De padspecificatie van de cookie.
flags draad Alle vlaggen die op de cookie zijn ingesteld.
creation_date datum Tijd Wanneer de cookie is gemaakt.
expiry_date datum Tijd Wanneer de cookie verloopt.
{
  "data_type": "cookie",
  "name": "sample_cookies",
  "value": "sample_value",
  "domain": "reincubate.com",
  "path": "/",
  "flags": "",
  "creation_date": "2020-01-01T00:00:00.000000Z",
  "expiry_date": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

Plaats

Data attributen

naam type Beschrijving
data_type tekenreeks, altijd location Een gegevenstype-ID.
latitude vlot De breedtegraadcoördinaat van de locatie.
longitude vlot De lengtegraadcoördinaat van de locatie.
altitude vlot De hoogtecoördinaat van de locatie.
horizontal_accuracy vlot De horizontale nauwkeurigheid voor de meting.
vertical_accuracy vlot De verticale nauwkeurigheid voor de meting.
position_type draad Identificatie van de gebruikte meetmethode.
date_created datum Tijd Wanneer de meting is gedaan.

Voorbeeldgegevens

{
  "data_type": "location",
  "latitude": 51.507452392689146,
  "longitude": -0.07398372304584414,
  "altitude": 0.0,
  "horizontal_accuracy": 65.0,
  "vertical_accuracy": 0.0,
  "positioning_type": "Wifi",
  "date_created": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:36 PM GMT.