Reïncubeer relayservice

bijgewerkt

Sessions

Een koppelingsproces wordt gebruikt om een koppeling tot stand te brengen tussen een gebruiker van de API en een exemplaar van de Reincubate Relay-app. Standaard, indien niet gekoppeld, geeft het Reincubate-relais de koppelingscode weer. De gebruiker moet dit aan uw toepassing geven om een geldige sessie te kunnen maken, via het volgende gesprek.

curl https://ricloud-api.reincubate.com/sessions \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "source": {
    "user": "1",
    "type": "rirelay.instance"
  },
  "payload": {
    "code": "<Reincubate Relay pairing code>"
  }
}'

Zodra de sessie is gemaakt, kunt u voor meer informatie over de app bijvoorbeeld via de sessie object source attribuut. Dit zou er ongeveer zo uit moeten zien:

{
  "id": "<session ID>",
  "resource": "session",
  ...
  "source": {
    "id": "<source ID>",
    "resource": "source",
    "user": "<user ID>",
    "type": "rirelay.instance",
    "identifier": "ee360f13-1b54-4d8c-8876-e5f573f0ba1c",
    "info": null,
    "parent": null,
    "children": {
      "data": [
        {
          "id": "<child source ID>",
          "resource": "source",
          "user": "<user ID>",
          "type": "rirelay.source",
          "identifier": "70a4982e-5893-4a5f-8af6-19db834d378d",
          "info": {
            "is_encrypted": true,
            "apple_model_id": "iPhone10,4",
            "apple_serial": "FFABCZGTJC12",
            "name": "iPhone 8",
            "ios_version": "13.2"
          },
          "children": {
            "data": [],
            "has_more": false,
            "total_count": 0,
            "url": "/sources/<child source ID>/children"
          },
          "state": "active",
          "date_created": "2019-10-08T09:02:15.770532Z"
        }
      ],
      "has_more": false,
      "total_count": 0,
      "url": "/sources/<source ID>/children"
    },
    "state": "active",
    "date_created": "2019-10-08T08:58:33.861941Z"
  },
  ...
}

abonnementen

In tegenstelling tot andere services is een abonnement vereist voordat de API kan beginnen met het ophalen van gegevens uit een Reincubate Relay-bron. Dit helpt de gebruiker van de app precies te begrijpen tot welke gegevens toegang wordt verkregen.

Abonnementen kunnen alleen worden gemaakt voor rirelay.source type rirelay.source , de onderliggende elementen van de Reincubate Relay-instantie. De sessie die moet worden gebruikt bij het pollen van de bron moet ook worden opgegeven.

curl https://ricloud-api.reincubate.com/subscriptions \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "session": "<session ID>",
  "source": "<child source ID>",
  "poll_payload": {
    "data_types": ["ios_messages.messages"]
  }
}'

Het abonnement blijft in behandeling totdat de gebruiker toegang heeft verleend tot het specifieke apparaat in de Reincubate Relay-app-interface. Zodra het is toegestaan, wordt de status omgezet naar active .

Een eerste peiling wordt onmiddellijk gemaakt bij het activeren van een abonnement, en vervolgens worden peilingen gemaakt wanneer de Reincubate Relay-app de API op de hoogte brengt van nieuwe gegevens.

Polls

Peilingen kunnen ook handmatig worden gemaakt tegen bronnen met actieve abonnementen. Dit is handig bij het oplossen van problemen met opgehaalde gegevens of bij het testen van nieuwe gegevenstypen.

curl https://ricloud-api.reincubate.com/polls \
  -X POST \
  -H 'Authorization: Token <your key_token>' \
  -H 'Content-Type: application/json' \
  -d '{
  "subscription": "<subscription ID>",
  "payload": {
    "data_types": ["ios_phone.calls", "whatsapp.messages"]
  }
}'

Evenementen

Om op de hoogte te blijven van asynchrone wijzigingen, zoals een abonnement voor het maken van een nieuwe peiling of een sessie die verloopt, moet uw implementatie gebeurtenismeldingen van de API ontvangen via een webhook-eindpunt.

Voor meer informatie over hoe te installeren en uw webhook eindpunt configureren, zie configureren webhooks .

Info soorten

De Relay-service ondersteunt momenteel alleen het ophalen van informatie uit rirelay.instance bronnen, inclusief geneste informatie over alle bijbehorende rirelay.source bronnen.

rirelay.instance.info attributen

naam type Beschrijving
id bron-ID ID van het bronobject dat overeenkomt met deze Relay-instantie.
version str Versie van de Reincubate Relay-app.
os str Identificatie van het besturingssysteem waarop de Reincubate Relay-app draait.
sources lijst met rirelay.source.info Lijst met bronnen die aan de instantie zijn gekoppeld.
date_created datum Tijd Datum/tijd waarop deze instantie voor het eerst werd gezien.
date_last_seen datum Tijd Datum/tijd waarop deze instantie voor het laatst is gezien.

rirelay.source.info attributen

naam type Beschrijving
id bron-ID ID van het bronobject dat overeenkomt met deze Relay-bron.
uid str De unieke iOS-apparaat-ID van de Relay-bron.
info geneste rirelay.source.info.info Metadata voor deze Relay-bron.
date_created datum Tijd Datum en tijd waarop deze bron voor het eerst werd gezien.
date_last_seen datum Tijd Datum en tijd waarop deze bron voor het laatst is gezien.

rirelay.source.info.info attributen

Merk op dat name , ios_version , apple_model_id , apple_serial en is_encrypted , zijn ook opgenomen in de geneste info gegevens over de Source -objecten, en zijn daarom direct toegankelijk via API endpoints.

Voor andere attributen, zoals phone_number , is een volledige poll voor rirelay.instance.info vereist – aangezien dit persoonlijk identificeerbare informatie is die niet door de API wordt opgeslagen.

naam type Beschrijving
name str Naam van de relaisbron. Beschikbaar in Source.info .
ios_version str Versie van iOS die draait op de Relay-bron, dwz 13.4 . Beschikbaar in Source.info .
apple_model_id str Model-ID van de iPhone7,2 , dwz iPhone7,2 . Beschikbaar in Source.info .
apple_serial str Serienummer van de F4KPWDR7G5DN , dwz F4KPWDR7G5DN . Beschikbaar in Source.info .
phone_number optioneel, streng Telefoonnummer van de relaisbron. Is leeg als mobiele functionaliteit niet is ingeschakeld op het apparaat (dwz geen simkaart of alleen wifi).
is_encrypted bool Of de Relay-bron is ingesteld om versleutelde back-ups te maken. Beschikbaar in Source.info .

Datatypen

Reïncubeer de gegevenstypen van de Relay-app

identificatie Beschrijving
ios_messages.messages Haalt iOS-berichtengegevens op, inclusief iMessage en sms.
ios_contacts.contacts Haalt iOS-contactgegevens op.
ios_phone.calls Haalt iOS-telefoongegevens op.
ios_calendar.events Haalt iOS-agendagegevens op.
ios_notes.notes Haalt iOS Notes-gegevens op.
ios_health.data Haalt iOS-gezondheidsgegevens op.
ios_safari.history Haalt de geschiedenisgegevens van de Safari-browser op.
ios_safari.cookies Haalt Safari-cookiegegevens op.
whatsapp.messages Haalt WhatsApp-berichten op.
whatsapp.calls Haalt WhatsApp-oproepgeschiedenis op.
viber.messages Haalt Viber-berichten op.
viber.calls Haalt Viber-oproepgeschiedenis op.
viber.conversations Haalt Viber-gesprekken op.
viber.contacts Haalt Viber-contacten op.
kik.messages Haalt Kik-berichten op.
kik.contacts Haalt Kik-contacten op.
hike.messages Haalt Hike-berichten op.
hike.posts Haalt Hike-berichten op.
wechat.messages Haalt WeChat-berichten op.
tinder.messages Haalt Tinder-berichten op.
line.messages Haalt lijnberichten op.
facebook.messages Haalt Facebook-berichten op.
snapchat.messages Haalt Snapchat-berichten op.
snapchat.stories Haalt Snapchat-verhalen op.
skype.messages Haalt Skype-berichten op.

Reincubate Relay geaggregeerde gegevenstypen

identificatie Beschrijving
.photos Scant de back-up op afbeeldingsbestanden.
.videos Scant de back-up op videobestanden.
.recordings Scant de back-up voor opnamebestanden.
.voicemails Scant de back-up op voicemailbestanden.
.app_usage Scant de back-up op informatie over app-gebruik.
.installed_apps Scant de back-up voor geïnstalleerde app-informatie.
.locations Scant de back-up voor locaties.
.linked_watches Scant de back-up op gekoppelde Apple Watch-informatie.

iOS-berichten

Berichten

Gegevenstype-ID ios_messages.messages

Data attributen

Breidt het message uit.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "a1b2c3d4",
  "data_type": "message",
  "conversation_id": "w6x7y8z9",
  "handle": "vodafone",
  "type": "SMS",
  "text": "Hi from Vodafone!",
  "attachments": [],
  "group_handles": [
    "+441234567890",
    "renate@reincubate.com"
  ],
  "from_me": false,
  "deleted": false,
  "date": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

iOS-contacten

Contacten

Gegevenstype-ID ios_contacts.contacts

Data attributen

Breidt het type contact uit.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "2cf6a837304d6614",
  "data_type": "contact",
  "first_name": "John",
  "middle_name": "'Gala'",
  "last_name": "Appleseed",
  "prefix": "Mr.",
  "suffix": "Jr.",
  "nickname": "John'o",
  "records": [
    {
      "type": "Phone",
      "name": "MAIN",
      "value": "1-800-MY-APPLE"
    },
    {
      "type": "Phone",
      "name": "UK",
      "value": "0800 039 1010"
    },
    {
      "type": "URL",
      "name": "HOMEPAGE",
      "value": "http://www.apple.com"
    },
    {
      "type": "URL",
      "name": "HOMEPAGE",
      "value": "http://www.apple.com/uk/"
    },
    {
      "City": "Cupertino",
      "State": "CA",
      "ZIP": "95014",
      "name": "WORK",
      "CountryCode": "US",
      "Country": "United States",
      "Street": "1 Infinite Loop",
      "type": "Address",
      "SubLocality": null,
      "Municipality": null
    }
  ],
  "organisation": "Apple Inc.",
  "department": "Marketing",
  "jobtitle": "VP Juicing",
  "birthday": "1976-04-01 00:00:00.000000Z"
}

iOS-telefoon

Oproepen

Gegevenstype-ID ios_phone.calls

Data attributen

Breidt het call uit.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "24116c5b16b85217",
  "data_type": "call",
  "call_type": "Phone",
  "address": "07123456789",
  "duration": 5.131359,
  "answered": false,
  "from_me": true,
  "date": "2015-07-20 10:23:27.538011"
}

iOS-agenda

Evenementen

Gegevenstype-ID ios_calendar.events

Data attributen

Breidt het gegevenstype van de event uit.

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "3",
  "unique_identifier": "f5fcf872-34f6-3f60-ba03-74d5a7a3bbbb",
  "calendar": "Home",
  "calendar_id": "477a2001537fe178d6b77cdceb8bac2e",
  "calendar_store": "Default",
  "summary": "Christmas Day",
  "description": "Bank holiday in the UK",
  "start_date": "2017-12-25T00:00:00.000000",
  "end_date": "2017-12-25T23:59:59.000000",
  "start_time_zone": None,
  "end_time_zone": None,
  "all_day": True,
  "travel_time": None,
  "recurrence": {
    "interval": 1,
    "repeat": "Yearly",
    "repeat_end_date": None,
    "specifier": ""
  },
  "location": None,
  "start_location": None,
  "attendees": ["John Appleseed"],
  "attached_url": None,
  "creation_date": None
}

iOS-notities

Opmerkingen

Gegevenstype-ID ios_notes.notes

Data attributen

Breidt het gegevenstype van de note uit.

iOS-gezondheid

Gegevens die zijn gekoppeld aan de iOS Health-app en het HealthKit-framework.

Gegevens

Gegevenstype-ID ios_health.data

ios_health.profile kenmerken

naam type Beschrijving
info_type string, altijd ios_health.profile Artikelgegevenstype ID.
gender optionele string Een van: Female , Male , Other .
date_of_birth optionele datum De geboortedatum van de profieleigenaar.
weight optionele float De gewichtsmeting van de profieleigenaar, in kilogram.
height optionele float Hoogtemeting van de profieleigenaar, in meters.
blood_type optionele string De bloedgroep van de profieleigenaar.
fitzpatrick_skin_type optionele string Het Fitzpatrick-huidtype van de profieleigenaar. Een van: Type I , Type II , Type II , Type IV , Type V

ios_health.profile voorbeeld

{
  "info_type": "ios_health.profile",
  "gender": "Female",
  "date_of_birth": "1988-08-22",
  "weight": 75.2543977,
  "height": 1.9812,
  "blood_type": "O+",
  "fitzpatrick_skin_type": "Type V"
}

ios_health.sample kenmerken

naam type Beschrijving
id snaar Item ID.
data_type snaar Artikelgegevenstype ID. Een van de iOS Health-gegevenstypen.
type snaar Soort monster. Een van: quantity , binary , category .
value een van string, float, integer Voorbeeldwaarde. Het type van dit veld hangt af van het kenmerk type
unit optionele string Instellen als een niet-standaard voorbeeldeenheid.
was_user_entered booleaans Of de gebruiker deze meting handmatig heeft ingevoerd.
start_date datum Tijd Wanneer de bemonsteringsperiode begon.
end_date datum Tijd Wanneer de bemonsteringsperiode is afgelopen.

Gegevenstypen voor iOS Health:

• ios_health.body_mass_index
  • ios_health.body_fat_percentage
  • ios_health.height
  • ios_health.weight
  • ios_health.lean_body_mass
  • ios_health.heart_rate
  • ios_health.steps
  • ios_health.walking_running_distance
  • ios_health.resting_energy
  • ios_health.active_energy
  • ios_health.flights_climbed
  • ios_health.oxygen_saturation
  • ios_health.blood_glucose
  • ios_health.systolic_blood_pressure
  • ios_health.diastolic_blood_pressure
  • ios_health.blood_alcohol_content
  • ios_health.peripheral_perfusion_index
  • ios_health.total_fat
  • ios_health.polyunsaturated_fat
  • ios_health.monounsaturated_fat
  • ios_health.saturated_fat
  • ios_health.dietary_cholesterol
  • ios_health.sodium
  • ios_health.carbohydrates
  • ios_health.fibre
  • ios_health.dietary_sugar
  • ios_health.dietary_energy
  • ios_health.protein
  • ios_health.vitamin_a
  • ios_health.vitamin_b6
  • ios_health.vitamin_b12
  • ios_health.vitamin_c
  • ios_health.vitamin_d
  • ios_health.vitamin_e
  • ios_health.vitamin_k
  • ios_health.calcium
  • ios_health.iron
  • ios_health.thiamine
  • ios_health.riboflavin
  • ios_health.niacin
  • ios_health.folate
  • ios_health.biotin
  • ios_health.pantothenic_acid
  • ios_health.phosphorous
  • ios_health.iodine
  • ios_health.magnesium
  • ios_health.zinc
  • ios_health.selenium
  • ios_health.copper
  • ios_health.manganese
  • ios_health.chromium
  • ios_health.molybdenum
  • ios_health.chloride
  • ios_health.potassium
  • ios_health.number_of_times_fallen
  • ios_health.electrodermal_activity
  • ios_health.inhaler_usage
  • ios_health.respiratory_rate
  • ios_health.body_temperature
  • ios_health.sleep_analysis
  • ios_health.forced_vital_capacity
  • ios_health.forced_expiration_volume_1
  • ios_health.peak_expiratory_flow_rate
  • ios_health.caffeine
  • ios_health.workout
  • ios_health.blood_pressure_correlation
  • ios_health.cycling_distance
  • ios_health.water
  • ios_health.uv_index
  • ios_health.basal_body_temperature
  • ios_health.cervical_mucus_quality
  • ios_health.ovulation_test_results
  • ios_health.menstruation
  • ios_health.spotting
  • ios_health.sexual_activity

Voorbeeldgegevens

{
  "id": "a1b2c3d41",
  "data_type": "ios_health.walking_running_distance",
  "type": "quantity",
  "value": 6.08,
  "was_user_entered": false,
  "start_date": "2016-07-04T18:11:54.000000Z",
  "end_date": "2016-07-04T18:12:09.000000Z"
}, {
  "id": "a1b2c3d42",
  "data_type": "ios_health.steps",
  "type": "quantity",
  "value": 8.0,
  "was_user_entered": false,
  "start_date": "2016-07-04T18:11:54.000000Z",
  "end_date": "2016-07-04T18:12:09.000000Z"
}, {
  "id": "a1b2c3d43",
  "data_type": "ios_health.caffeine",
  "type": "quantity",
  "value": 800.0,
  "unit": "mg",
  "was_user_entered": true,
  "start_date": "2016-07-04T18:11:54.000000Z",
  "end_date": "2016-07-04T18:12:09.000000Z"
}

iOS Safari

Geschiedenis

Gegevenstype-ID ios_safari.history

Data attributen

Breidt het visit uit.

Voorbeeldgegevens

{
  "data_type": "visit",
  "url": "https://reincubate.com/",
  "title": "Reincubate: the app data company",
  "date_created": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

Cookies

Gegevenstype-ID ios_safari.cookies

Data attributen

Breidt het cookie uit.

Voorbeeldgegevens

{
  "data_type": "cookie",
  "name": "sample_cookies",
  "value": "sample_value",
  "domain": "reincubate.com",
  "path": "/",
  "flags": "",
  "creation_date": "2020-01-01T00:00:00.000000Z",
  "expiry_date": "2020-01-01T00:00:00.000000Z"
}

WhatsApp

Berichten

Gegevenstype-ID whatsapp.messages

attributen

Breidt het message uit.

Oproepen

Gegevenstype-ID whatsapp.calls

attributen

Breidt het call uit.

Viber

oproepen

viber.messages Haalt Viber-berichten op.
viber.calls Haalt Viber-oproepgeschiedenis op.
viber.conversations Haalt Viber-gesprekken op.
viber.contacts Haalt Viber-contacten op.

Berichten

Gegevenstype-ID viber.messages

attributen

Breidt het message uit.

oproepen

Gegevenstype-ID viber.calls

attributen

Breidt het call uit.

Gesprekken

Gegevenstype-ID viber.conversations

attributen

Breidt het conversation uit.

Contacten

Gegevenstype-ID viber.contacts

attributen

Breidt het type contact uit.

Kik

Berichten

Gegevenstype-ID kik.messages

attributen

Breidt het message uit.

Contacten

Gegevenstype-ID kik.contacts

attributen

Breidt het type contact uit.

Wandeltocht

hike.messages Haalt Hike-berichten op.
hike.posts Haalt Hike-berichten op.

Berichten

Gegevenstype-ID hike.messages

attributen

Breidt het message uit.

Berichten

Gegevenstype-ID hike.posts

attributen

Breidt het message uit.

WeChat

Berichten

Gegevenstype-ID wechat.messages

attributen

Breidt het message uit.

Tondel

Berichten

Gegevenstype-ID tinder.messages

attributen

Breidt het message uit.

Lijn

Berichten

Gegevenstype-ID line.messages

attributen

Breidt het message uit.

Facebook messenger

Berichten

Gegevenstype-ID facebook.messenger

attributen

Breidt het message uit.

Snapchat

Berichten

Gegevenstype-ID snapchat.messages

attributen

Breidt het message uit.

Verhalen

Gegevenstype-ID snapchat.stories

attributen

Breidt het message uit.

Skype

Berichten

Gegevenstype-ID skype.messages

attributen

Breidt het message uit.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:09 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2024 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen.